Norsk 2CV-forum

Skrevet av Emne: LHM Fellestreff 31.08 - 02.09 2018  (Lest 960 ganger)

Utlogget Frank V

  • Kingbolt
  • ***
  • Innlegg: 118
LHM Fellestreff 31.08 - 02.09 2018
« på: Mandag 30 04 2018 @ 01:27:24 »
LHM Fellestreff 31.08 - 02.09 2018

For 12. år på rad inviterer vi nok en gang til LHM Fellestreff, så sett av helgen allerede nå og bli med! Om du har en gammel eller ny Citroën spiller ingen rolle, her er alle velkommen uansett år og modell.
Denne gangen har vi valgt å legge treffet til Støa camping ved Elverum i Hedmark fylke. Elverum ligger relativt sentralt til og lett tilgjengelig fra flere steder i landet, så vi håper at det vil bidra til at mange finner veien også i år. I tillegg ligger Støa camping rett ved Glommas bredd, noe som taler for en flott beliggenhet. I år som de forgående år er det ingen deltakeravgift på treffet, og du står selv for booking og betaling av overnatting samt det du ønsker å spise og drikke gjennom helgen.

Program:
Fredag: Ankomst og innlosjering. Tradisjonen tro fyrer vi grillen utpå kvelden når så mange som mulig har ankommet. Du holder selv grillmat og drikke.

Lørdag: Tid for utflukt, avreise kl. 11:00 presis. Vi kjører et stykke gjennom Finnskogen og i retning Gravberget gård, en kjøretur på ca 45 minutter. Gravberget gård sin historie går over 150 år tilbake i tid, og tilbyr i dag blant annet museum og landhandel. Denne lørdagen er det høstmarked på gården, noe som vil betyr mange mennesker og mye aktivitet. Vi vil få tildelt en egen biloppstillingsplass og det vil bli servert lunsj. Ca kl. 13:30 kjører vi videre og for å få vist frem de flotte bilene våre, legger vi ruta gjennom Elverum sentrum og videre mot Ådalsbruk, hvor vi skal besøke Ådalsbruk motormuseum. Museumet består av et landhandleri, utstilling av gamle motorsykler og mopeder, og selvsagt gamle biler. På tomten finnes også en fullt ut restaurert BP bensinstasjon. Her bruker du den tiden du selv ønsker, frem til vi returnerer til Støa som altså er helgens samlingspunkt. Turen fra Ådalsbruk og til Støa tar ca. 40 minutter. På kvelden fyrer vi som vanlig grillen, og det er duket for god mat og drikke samt gode historier over bordene ut i de sene nattetimer.

Søndag: Hjemreise og takk for denne gang.
Overnatting: Støa Camping tilbyr hytter av enkel, men bra standard. Dyner, puter og sengetøy følger ikke med på hyttene, men kan leies. Det er kjøleskap, vannkoker og kokeplate på alle hytter. Det er selvsagt mulighet for campingvogn for de som er interessert i det. Booking av overnatting gjør du selv direkte til campingen, tlf. nr. 926 56 053. Skulle du ønske å bo på hotell finnes to Scandic- hoteller på Elverum. Merk at det er ca 20 minutters kjøring mellom Støa og Elverum sentrum.

Kontaktinfor for treffet:
Frank Vindsetmo, tlf. 905 80 695.
Magnus Berg, tlf. 958 68 750.

Påmeldingsfrist: 1. august.

Da gjenstår bare å ønske alle hjertelig velkommen, håper å se så mange som mulig der!
'94 XM 2.0 injection Break Aut.