Hovedmeny

Delepriser

Startet av EirikJ, fredag 12 mar 2021 @ 17:32:34

« forrige - neste »

EirikJ

Ok, bare må dele dette. Min bror har en førstegenerasjons Citroën C4 Picasso. Den røde plasten på det høytsittende bremselyset falt av. Altså må han ha et nytt lys. Finner ikke noe på ebay, merkelig nok. Finner heller ikke noe hos de vanlige delepusherne. Rare greier.
Så, jeg sier til han bare spør Citroën, mann. Er sikkert ikke såååå dyrt, er jo bare noen pærer/led what ever og litt plastikk. Jeg mener, hvor dyrt kan det være?

Han fikk pris i dag.

3712,-Neste gang jeg har en dårlig dag, og det er en Citroën forhandler i nærheten, skal jeg gå inn og spørre om pris på dette tredje bremselyset. Når jeg får prisen kommer jeg bare til å bryte ut i latter, og skal le så tårene triller hele veien ut av butikken.

Jammen bra at den nyeste bilen jeg har er en XM fra 1990. Og at den bilen jeg bruker mest er en 2CV. Jeg klarer ikke å stoppe å le mens jeg skriver dette... Bilbransjen ass.
Citroënnlig hilsen Eirik

PerI

Kona har også en slik, og helt overkommelige delepriser så langt og heller ikke mye jeg har måtte byttet som har vært kostbart, bortsett fra luftbelgene bak som jeg til slutt satt inn stålfjærer på og vinduspussermotorene. (Takk til Classic Parts for rimeligere deler!)

Kjøpte den i 2014 på drøye 50.000km, nå har den bikket 200.000km.

Hvis du skal ha deg en enda større latter, spør om prisen på en ny hovedlykt til en C6..
(.°\^/°.)
· Per · '71 2cv6 · Flere 2cv, AZU & Ami · '74 GS · Rapido Confort Matic · André Jamet Colibri · C5 I, II, III

EirikJ

Sjekket super raskt på nett ang den hovedlykten til C6. 7000,-. Ja det er dyrt, men som forventet egentlig. Har hørt om lykter på over 10.000,-. Og kanskje koster de over 10 hos Citroën? Det er villt ja, men en slik lykt er jo ganske mye mer komplisert enn en rød plastbit, som det høytsittende bremselyset er. Så jeg vil vel si at det bremselyset bre virker enda mer sinnsykt nå. Hahaha jeg håper at det ikke er en kommafeil ute og går.
Citroënnlig hilsen Eirik

PerI

Da er ikke prisen så ille som tidligere, har hørt over 20k for det lyset.
(.°\^/°.)
· Per · '71 2cv6 · Flere 2cv, AZU & Ami · '74 GS · Rapido Confort Matic · André Jamet Colibri · C5 I, II, III

Otto

#4
En gang bestemte jeg meg for å bare ha bil med garanti. Det var da først turboen og etter bytte av turbo til minst 25000,-, motoren røk på en C5 gått 100.000 km. Heldigvis hadde jeg superforsikring som «dekket» ???  dette, men bilen ble kondemnert.
Nå får jeg en ny eC4 i april. Hvis batteriet ryker etter 8 år/200.000 km er det bare å skrote bilen.
Har kjørt C4 i 9 år og 240.000 km uten bytte av dyre deler. Men Citroen jobbet en hel dag med dørlåsen på førerdøra som piper uten å få det til. Det fikset jeg sjøl med en bit tape rundt festet der haken griper.  :)
1982 2CV6 Special beige colorado Jakop
2021 eC4 Feel Pack grå artense Firmabil