Felleskjøring til Polen

Startet av Morten, fredag 06 jun 2014 @ 18:01:12

« forrige - neste »

Morten

Det er på tide å planlegge sommerens ferietur, og i klubbens hovedkvarter er Europakartene funnet fram.

Vi har lang tradisjon for å oppleve litt sammen på vei til verdenstreffene, og det må vi selvfølgelig få til også i klubbens jubileumsår!
Mange mener felleskjøringen er en nesten like stor glede som selve treffet - det er jo tross alt opplevelsene langs fine 2CV-veier det handler om!

De foregående årene har avstanden til treffet vært så lang at felleskjøringen har handlet om å tilbakelegge så mange mil som mulig på en komfortabel og trygg måte. Med Polen er det annerledes: Selve kjøringen er unnagjort på 1,5 dag, selv for et 2CV-følge. Det åpner dermed for muligheter:

Alternativ 1: En rundtur i Norge/Sverige i klubbens jubileumsår. Vi kunne for eksempel kjøre fra Oslo og kysten rundt opp til Trøndelag eller Nordland, og deretter sørover igjen gjennom Norge og Sverige. Underveis ville det være mulig for klubbmedlemmer over hele landet å bli med, enten på en etappe eller hele veien.

Alternativ 2: Vi kan kjøre ned gjennom Sverige eller Danmark og en runde i Tyskland. Her er det mye fint å se og oppleve for store og små, og prisene er ikke så aller verst heller!

Alternativ 3: Vi kan bruke et par dager på å komme oss til Polen, og deretter dra på en rundtur i vertslandet. Det bør være mulig å få med seg både Warzawa og Krakow, og se både kultur- og krigshistorie for de som ønsker det.

Uansett ved alle disse alternativene vil avreise være rundt 15.-20. juli. Treffet åpner tirsdag 28. juli og varer til søndag samme uke.

Kom med innspill, tips og kommentarer, både i avstemningsboksen og i diskusjonstråden!

Har du forresten husket å forhåndsbestille billett? Det er NÅ arrangørene trenger inntekter for å kunne organisere et godt treff.. ;)
Mortën P H Ruud
'87 2CV6 Club
'83 2CV6 Special
'83 Acadiane
'71 Ami 8 Berline  (prosjekt)
'69 Dyane 6
'21 DS 7 Crossback E-Tense 4x4
(°\=/°)

citro1cx

#1
en nærmere kikk på Polen synes jeg høres spennende ut. Har aldri vært i Polen og vil nok uansett være der noen dager sommeren 2015.  :)

legger ut en lenke til treffets hjemmeside http://2cvpoland2015.pl/en/news/poland-is-going-to-organize-a-2cv-meeting,3.html
mvh
Roger Hammer, Trondheim
77 2cv6, 85 2cv6

Poirot

Polen er et spennende og FLOTT land!  De som er der for første gang i forbindelse med verdenstreffet neste år bør ABSOLUTT spandere noen ekstra dager for å se litt mer enn bare Torun og omegn!
Men da er det kanskje vel så lurt å henge seg på et av "raidene" som garantert vil bli arrangert etter treffet, som å bare henge med nordmenn som ikke har mer (:lokal)kunnskap enn en sjøl...?
Og så vil jeg foreslå at det i jubileumsåret arrangeres en skikkelig tur for alle de klubbmedlemmene som IKKE skal til Polen!  En Norges-tur som viser at NORSK 2CV-klubb ikke bare er til for folk i Oslo og "sentrale østlands-områder" tror jeg kunne blitt veldig populært!
Bedre med 2CV enn bare èn!

EirikJ

#3
Gleder meg til Verdenstreff i 2015!  ;D Det blir mitt femte på rad, og alle har vært GØY og fulle av opplevelser. Har ingen planer om å bryte tradisjonen med å dra på verdenstreff, selv ikke for Portugal i 2017.

Polen er jo i nabolaget. I allefall for de som bor sør for polar-sirkelen. Så ja, en omvei må til. Jeg liker best alt.3, altså dra på tur rundt i Polen før treffet. Norge har jeg allerede kjørt masse i, og det er alltids bare å ta seg en tur her hjemme, når man føler for det. Poirot har et lite poeng med de raidene som vanligvis arrangeres i tilknytning til slike treff. Det kunne jo være man fikk mer ut av å reise med noen lokale. Nå vet vi vel ikke om det blir, eller om det blir før eller etter treffet.
Citroënnlig hilsen Eirik

EirikJ

Sitat fra: Morten på fredag 06 jun 2014 @ 18:01:12
Har du forresten husket å forhåndsbestille billett? Det er NÅ arrangørene trenger inntekter for å kunne organisere et godt treff.. ;)
Jepp! Og godt poeng Morten  ;) Jeg kjøpte billett for et år siden  ;D
Citroënnlig hilsen Eirik

Arnfinn

Rute alternativ #4
Oslo - Stockholm - Åbo - Tallin - Torun, ca 2000 km . Kjører man non-stop ca 35 timer i følge Google Maps

Arnfinn


André

Ett godt argument til Alternativ 1 er at nettopp i jubileumsåret er det viktig rundtur i Norge gjerne langs kysten .
Norsk 2CV klubb er mere enn Oslo og det vil da bli anledning for medlemmer langs ruten og slutte seg til, enten for resten av turen, kortere strekk, eller rett og slett bare møte opp på stoppestedene.
Det blir stor stas  :)
mvh André....kjører 2CV i Bergen

Morten

Takk for mange gode innspill, folkens. Som ventet er vi omtrent på 50-50 mellom tur i Norge og noen dager ekstra i Polen.
Skal nok gruble enda litt til på hva som er det beste, men jeg liker absolutt argumentet med å være til stede i resten av Norge i jubileumsåret. Kanskje er det mulig å få til noen dagers signingsferd i Norge, og likevel ha et par dager i Polen før treffet begynner?
Mortën P H Ruud
'87 2CV6 Club
'83 2CV6 Special
'83 Acadiane
'71 Ami 8 Berline  (prosjekt)
'69 Dyane 6
'21 DS 7 Crossback E-Tense 4x4
(°\=/°)

Olav

Fin ide, da kan jo vi som kanskje ikke skal være med til Polen i alle fall bli med litt rundt i Norge :-)
Ærbødigst,
Olav Strand

1983 2CV6 Special - Rouge Corsaire - "Tutten" - Kjøpt i  Mai 2008 - Rullende restaurering - Ferdig restaurert i Mai 2013
1986 2CV6 Special - Blanc Meje - "Bolla" - Originastandl - På veien i juni 2019

Ole-Petter

Hei. Har lyst å være med til Polen, men klarer ikke å sette av veldig mange dager til kjøring rundt omkring på opp og ned tur. Er det noen i miljøet som skal kjøre litt mer rett til Torun så hadde det jo vært kjekt og kjørt sammen.  Hilsen Ole-Petter
2cvennlig hilsen Ole-Petter.   Bee Happy!!


  2cv6 1985modell
  2cvAKS 400 1970modell - under restaurering
  2cv6 Charleston - 1987model rammeknekt, men       
  reddet fra pressa.
  2cv azl3 1962 modell, produsert i Belgia.

Medtner

Hurra! Jeg har meldt meg på!!! :-D

Var med i Salbris, og gleder meg til å være med på tur igjen!

Min stemme gikk til felleskjøring i Norge først - Polen får vi se mye av når vi er der, men det er litt kult å få vist 2CVen frem i Norge i jubileums-året. Dessuten er ikke Norge et u-spennende land å kjøre i heller... :-)

Hilsen,

Erik
Erik Haugan Aasland,

1984 2cv Special

EivorMarie

Jeg og mutter skal nedover👍 nå må jeg bare få meldt meg på. Ting tar tid 😛 hvor mange biler vi ta er usikkert, men Pluggen skal garantert!!! 😃 gleder meg masse til å på tur med gjengen igjen! Eivor

GSor

Påmeldt til verdenstreffet 😄
Gudmunn og Kari 🚗 👨👩

Toveto

 - og jeg ble visst den 716ende påmeldte  ;D
Mvh: Tove

EivorMarie

Nr: 729 :D
Jeg gleder meg.
Så bra du er med igjen i år Erik =)