Hovedmeny

Tilpasning til iPad

Startet av Citropal, fredag 04 nov 2011 @ 21:20:50

« forrige - neste »

Citropal

Jeg har kjøpt meg iPad! :) Som kjent bruker du fingertuppene, laster ned apps i stor stil, og drar med deg dette brettet overalt.  Jeg var innom Citroenakuten her forleden, og ble da gjort oppmerksom på at det finnes en app for iPad som gjør navigasjonen på Citroenakuten (og mange andre fora) mye enklere. Den heter Tapatalk.  Så prøvde jeg å gå inn på 2cv.no, men det gikk ikke.  Hva skal til for at jeg kan gå inn på dette forumet med iPad/Tapatalk, slik som jeg kan på Citroenakuten?

Morten

Dette er selvfølgelig interessant, jeg leser forumet med ipad selv, og selv om jeg ikke har savnet noen dedikert forumleser ser jeg jo at det er en praktisk tilnærming.

Kikker litt på Tapatalk, det er en app som krever at man installerer en modul i forumet som gir Tapatalk tilgang en bakvei inn i databasen. Jeg tror jeg vil lese hva de har å si om sikkerhet før jeg åpner opp dette forumet for dem... Ser at det er historier hvor andre fora har blitt hacket gjennom sikkerhetshull i tapatalk-modulen.

Stay tuned:)
Mortën P H Ruud
'87 2CV6 Club
'83 2CV6 Special
'83 Acadiane
'71 Ami 8 Berline  (prosjekt)
'69 Dyane 6
'21 DS 7 Crossback E-Tense 4x4
(°\=/°)

Citropal

Ok, jeg venter spent. Greier meg med Safari og PC-browsere så lenge.  Kanskje en ide å spørre administratoren(e) på Citroënakuten om deres erfaringer? Det er 33 citroënfora som er tilgjengelig via tapatalk, bl.a. Planete Citroën og Citroën-IG.

Citropal

Hvordan går det med vurderingene?

KjetilMN

Hei!

Blåser liv i denne igjen ;) Jeg må innrømme at jeg ikke har utstrakt kjennskap til Tapatalk, men ser at det er en godt brukt plattform for mobil/ipad. Kanskje det hadde fått litt mer liv i forumet også? ;) MEN - Sikkerhet er viktig! Ikke bare i bilen ;)

Under er hva du trenger for å komme igang.
https://www.tapatalk.com/download_SimpleMachines

Mvh
Kjetil
'85 2CV6 Special Rød. (Dr.Jekyl & Mr.Hyde).