2CV verdenstreff 2017 Portugal

Startet av skrue, torsdag 23 jun 2016 @ 14:52:59

« forrige - neste »

skrue

Kjære 2CV venner. Ingar, Vegard og Jeg har startet planleggingen av tur til Portugal neste år med våres kjære 2Cv'er. Vi har satt sammen en liten «pakke» og har plass til 5 biler til, her er det førstemann til mølla.

Vi har ordnet med frakt av bilene til Bordeaux i Syd Frankrike. Vi har totalt plass til 8 stk 2CV'er, ledige plasser i skrivende stund er 5 biler.

Schedule og plan er som følger:

Vi leverer bilene i Drammen 14-16 Juli. Bilene blir da transportert til Bordeaux av Autolink og ankommer der 22 Juli. Bilene blir transportert på trailer av Autolink.  Vi flyr da ned og bilene blir levert på avtalt leveringssted. Vi tenker da levering på flyplassen på ankomst når vi ankommer. Når vi har fått bilene våre planlegger vi å kjøre et par timer ut fra Bordeaux i riktig retning mot Portugal. Vi stopper på et hyggelig sted, spiser middag og får en god natt søvn der vi er forvisset om at 2CV teamet er vel på plass. Dette vil da være et godt utgangspunkt for å kjøre 40 – 50 mil neste dag mot verdenstreffet. Dette er altså et tilbud av frakt av bilene våre en vei til Bordeaux for å spare oss noen km, samt også å bli «lei» (om mulig) før vi kommer oss nedover Europa. Hvordan hver enkelt legger opp løpet etter å ha fått bilen utlevert på flyplassen er opp til hver enkelt, men vi satser på å kjøre noe samlet til Verdenstreffet. Retur blir selvsagt opp til hver enkelt, men her tar vi sikte på å kjøre hele veien hjemover.

Pris på frakt Oslo – Bordeaux: NOK 7990,- pr bil. Det tilkommer ingen MVA på dette, prisen er fiks ferdig med alt av papirer, forsikringer, administrasjon, frakt etc. etc. Dette er slett ingen ille pris, Denne summen kommer vi fort oppi om vi velger å kjøre også med tanke på slitasje, bensin, båt, overnatting, mat etc. Flybillett til Bordeaux er mulig å få for under 1000 kr med Norwegian.

Først til mølla og vi må si dette blir bindende påmelding. Ved påmelding vil det bli sendt ut en faktura pålydende 3000 kr som depositum. Når datoen for avreise nærmer seg vil det komme faktura på resterende beløp. For påmelding send mail til odd.iversen@outlook.com I mailen må det inkluderes fullt navn, adresse, mail og mobil nummer. Om en som har meldt seg på men likevel ikke kan dra er det selvsagt rom for å bytte plass med andre. Men den som trekker seg må da sørge for å få en annen inn.

Håper dette kan være av interesse, vi gleder oss stort til Portugal 2017! Ta kontakt om det er spørsmål ol.

Dette blir publisert på facebook (2cv'er i Norge/Noreg & Norsk 2CV Klubb), forumet til Norsk 2cv klubb og i neste utgave av Citrophile.

Med vennlig hilsen,
Odd Henrik Iversen
Tlf. 48294950
Odd Henrik Iversen
2CV Charleston -86 KF17206 *Charlize*

odd.iversen@outlook.com
Tlf. 48294950