2CV > 2CV ønskes

Hvit 2CV ønskes kjøpt:)

(1/3) > >>

Penelope:
Hei!
Jeg har ønsket meg 2CV i 15 år, men pga huskjøp, unger og div. så er denne drømmen blitt lagt litt på hylla. Jeg kan ikke skru bil, kan svært lite om bil generelt, men har lest meg litt opp og sett en del infovideoer om 2CV på YouTube (haha). Mannen min kan skru, men vi (les, jeg) ønsker helst en 2CV som er i god stand. Trenger ikke være strøken, men en hel og bra bil. Har ikke så mye tid og budsjettet er litt trangt pga 3 små barn så greit at den er så noge lunde til ikke altfor stiv pris:) helst hvit, men mintfarget er også fint.  Jeg hadde muligheten til å kjøpe en som var veldig bra nå, men den glapp ut av fingrene mine. Nesten hjertesorg! Haha.

Om noen har planer om å selge så ta gjerne kontakt :angel:

Otto:
Hei,
Det var en 2CV tilsalgs i Lismarka, (for lokalkjente: ca 1km fra Mesnalia mot Lhmr.), men vet ikke om den er solgt. Men den er/var rød. Selger er en entusiast. Jeg har tlf. nr,

Penelope:
Tusen takk for svar:) det er ikke så langt unna. Rød er ikke helt hva jeg hadde tenkt, men vet ikke prisen på omlakkering av 2CV? Er det vanlig lakkering som gjelder eller er det noe finurlig lakk som blir brukt? Med tanke på at 2CV skiller seg så ut tenkte jeg på ;)

Kan gjerne få tlf på PM:)

eilert:
Hei,
Det ligger jo 3 hvite 2CVer på finn.no nå, er det pris eller noe annet som gjør at de ikke er aktuelle?
Den i Stavanger ble, som det står i annonsen, solgt med store ord for 2 år siden, men eieren opplevde en annen virkelighet. Fordelen med dette er at det er gjort en god del på denne bilen nå og jeg vil tro det er et ærlig salg. Bilen fikk ny ramme for noen år siden og det er alltid positivt. Godt mulig det kun er oljepåfyllingsstussen som må byttes, men også mulig det er noe mer alvorlig som forårsaker oljesvettingen.

Den hvite utenfor Larvik var det svært sparsommelige detaljer på...

Otto:
Tror ikke omlakkering pga farge er noe å tenke på. Bedre å evt bruke penger på det tekniske.

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning