2CV > 2CV ønskes

Ønskes kjøpt

(1/2) > >>

Nicma:
Hei jeg ønsker å kjøpe en 2 CV som er helt strøken teknisk og estetisk.
Ta kontakt om du går med planer om å selge.
Mvh Nicolas

eilert:
Hei Nicolas!

Jeg har ingen 2CV til salgs, men du finner sikkert en fin 2CV om du bruker litt tid på prosessen og bruker dette forumet o.l. til å få litt råd før du kjøper. Når jeg ser hva som ligger ute på finn er det ikke mye som er strøkent dessverre, og ihvertfall ikke lett å skille hva som er bra og dårlig ut fra annonsene. Spør gjerne her på aktuelle biler og aller helst ta med noen som kjenner 2CV når du skal se på dem.

Hvilke preferanser har du på det estetiske? Bare "strøkent" som i helt, pent og godt hold? Eller nylakert? Eller noe spesielt du ser etter innen farger/type eller utseende?

-Erlend;

Nicma:
Takk for svar Erlend:) har tidligere eid en 2 CV og savnet er stort.

Største ønske er en france 3, men er ikke farge som er det viktigste. Teknisk er klart det viktigste. Men fin i karosseriet er også avgjørende.


Vurderer eventuelt å hentet en i Frankrike om jeg ikke finner det jeg ønsker i Norge, men med dagens euro kurs blir det å vente med det.

Vh
Nicolas:)

eilert:
Hei,

Et France 3 dekorsett er jo lett å sette på en hvit bil og drømmen blir oppfylt. :D  For å få noe så teknisk strøkent som mulig vil jeg anbefale at du f.eks. lar Thomas hos Classic Parts gå over en bil du kjøper og dermed får god kontroll og viten om det tekniske den veien. Evt. hør om han har noen biler for salg snart.
Jeg sender deg en PM så kan vi ta en prat via telefon.

-Erlend;

Rage:
Denne 2cvèn kommer for salg ila noen uker!
Nyrenovert 2cv fra 1971. Den er nåkså fin!
Prisantydning 110.000 kr.
Hvis det kan være av interesse, så kan du kontakte oss pr mail: info@classicparts.no
Mvh Thomas CP

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning