Bytte seter/justere seter

Startet av Penelope, søndag 05 jul 2020 @ 18:58:51

« forrige - neste »

Penelope

Hei  :) jeg er helt ny i 2CV verden og tenker å kjøpe en som må gjøres litt med. Den er fra 1974 og har de gamle setene uten polstring. Kan man gjøre om disse? Ser dem selger stolforsterkning og stolskum på classic parts. Kan man legge på dette også vil dem føles mer som de nyere setene eller er jeg helt på jordet  ::)

Er det lurere å kjøpe en man må gjøre litt med, så man lærer mer om bilen og vet med sikkerhet hva som blir gjort eller burde man heller kjøpe en i mye bedre stand. Dette er litt vanskelig synes jeg.

Setter stor pris på svar :)

Olav

Alt er mulig... Verdens beste seter i verdens beste bil :-)
Ærbødigst,
Olav Strand

1983 2CV6 Special - Rouge Corsaire - "Tutten" - Kjøpt i  Mai 2008 - Rullende restaurering - Ferdig restaurert i Mai 2013
1986 2CV6 Special - Blanc Meje - "Bolla" - Originastandl - På veien i juni 2019

insanefish

Jeg kjøpte selv en bil som trenger litt omtanke. Kommer jo veldig ann på hvor mye som skal gjøres og hva du er konfortabel med.
Har sett på seter selv og fra hva jeg har sett så stemmer det du sier, at man kan legge inn stolskum så vil de jo være "som nye"

Atle Odd Hovden

Hei, jeg har kjøpt flere vrak som trenger mer enn omtanke. Liker man dette, så er det flott. Har antakelig et sett med ekstra seter som du kan få kjøpt, jeg må bare få oversikt først.

Mvh Atle

Penelope

Tusen takk:) det endte med at jeg kjøpte en som var i god stand. Fant ut at med 3 små unger så kom ikke tiden til å strekke nok til, haha. Men takk for tilbudet:)