Hovedmeny

2cv ønskes

Startet av Arnfinn, onsdag 11 jan 2012 @ 14:56:20

« forrige - neste »

Arnfinn

Fornuften har begynt å sige innover meg, og jeg tror ikke klarer en sommer til uten 2cv. Derfor vurdere jeg å skaffe meg et bedre prosjekt eller en kjørbar 2cv for sesongen 2012. Kan gjerne være spesial fra 80 tallet, med lav kilomoter, uten rust, så får jeg event gjøre et ramme bytte hvis det skulle være behov for det.

Pris ca 10-15 000,-


PS, bilen vil få godt stell og bli behandlet varsomt av en entusiast

Arnfinn

Retro

Hei
Hva med den som auto-elite i Oslo har lagt ut på finn i dag ;)

Arnfinn

#2
Solgt :(

Ramma måttes byttes

Det var den som fikk meg på tankene

PerI

hva med å ta deg en tur til vestfold og vurdere en av de som står der? Er noen uker siden jeg var i kontakt med de, men tror da det står fortsatt et par potensielle greie objekter der.
(.°\^/°.)
· Per · '71 2cv6 · Flere 2cv, AZU & Ami · '74 GS · Rapido Confort Matic · André Jamet Colibri · C5 I, II, III

Arnfinn


Arnfinn

#5
 :) Da ble det Grønn og hvit Dolly på meg. Var i vestfold i dag og beså bilene fra dødsboet of endte opp med å kjøpe dollyen. Ramma hadde blitt fikset på, men aner ikke kvaliteten på arbeidet, hull i gulv under forseter, og rust ved feste til sikkerhetsbelte bak. Ellers så bilen bra ut. Aner ikke hvordan kingbolter er og jeg lurer på om jeg event må bytte pinjong, litt knake lyder ved ratting. Taket hadde hull så det må også byttes på sikt. I følge papirene ble den godkjennt uten feil på sist eu-kontroll i 1999. Etter dette har jeg ingen formening om hvor bilen har vært. I følge km stand hadde den kun gått 70km etter eu kontollen i 1999. Bilen hadde vært i eie av Liv Skaar hvis noen skulle slumpe å vite hvem siste eier var.

PS, bilen har allerede fått det klingende navnet Molly :)

Arnfinn

Thomas

Opel Corsa, Konebil
2cv, MIN BIL :)

brochmann

Hei Forum og Arnfinn.
Inge'n med Spot (uten spe) hilsen også Molly velkommen i klubben.
inge'n
1986, rød og hvit "Dolly" kjøpt jan.2001, rammeskift i -01, overtatt av datter i-06.1976, oransje og hvit "SPOT", kjøpt juni -05, omfattende rest. På veien nov.-07.1986, hvit Special "Gassen", kjøpt feb.-08; lettere omskapt til France3. På veien okt.-09.

Poirot

Gratulerer med (good golly miss) MOLLY, Arnfinn!
Bedre med 2CV enn bare èn!

Arnfinn

Da var bilen hentet og kjørt til Fredrikstad. Vekker minner å kjøre 2cv i januar. Gamle knep som å dekke til luft inntaket og legge pledd i forsete helt ned til gulvet hjalp på varmen. Bilen gikk ellers eksemplarisk, men foreløpig uten baklys, ett eller annet sted er det koblings problemer. For de som bor i Oslo kan jeg trøste dere med at vi har bare veier i Fredrikstad distriktet, riktignok var det små glatt på sommerdekk i går, men som alt annet er det bare å tilpasse farten.

:)

arnfinn