2cv Charleston ønsker, andre modeller kan også være av intr.

Startet av 2cv_skrue, mandag 04 jun 2007 @ 14:54:23

« forrige - neste »

2cv_skrue

2cv'n må være i god stand, og pen å se på. Noen mangler kan det være, da jeg har godt kjennskap til bilen. Men i hovedsak skal den være god teknisk stand.

Odd

Kai

http://my.qxl.no/accdb/viewItem.asp?IDI=510907210


HASTER! BILEN SELGES PGA: EIER SKAL TIL UTLANDET!

Er med tungt hjerte vi selger vår kjære Tussi. Hun trenger ett nytt hjem med snille eiere som kan pleie henne de neste årene framover. Hun er en Citroen 2cv 6 Special 1983 modell, som har kjørt 76132 km.

Ble Eu godkjent mai 07 med 0 feil er også betalt årsavgift for 2007. Minimalt med rust, og påkostet mye de siste årene. Var på storservice hos Citroen Storo høsten 06. Byttet toppdeksel, justert ventiler og overhalt bremse calipere, justert forstilling og byttet klosser foran og bak og montert nye bensinslanger, ble også montert elektronisk tenning som gjør at bilen går bedre, bruker mindre bensin, starter lettere. Er også skiftet luftfilter og oljefilter. Har kvitteringer på det meste som er gjort med bilen i hele dens levetid. Nye hjulkapsler og gulvtrekk spesielt laget for 2cv og blomsterkasse-feste. Nytt tak montert i 2005, følger også med et umontert nytt ubrukt eksosanlegg! og div andre deler og stæsj som følger med i prisen. Bare å ringe for en titt eller spr.
Bilen står tre mil nord for Oslo. Kan legge til at bilen ser bedre ut en på bildene, pga dårlig vær.

Bilen selges som den er.

MOB: 406 13388