LHM Fellestreff 2020

Startet av Frank V, tirsdag 14 apr 2020 @ 21:37:24

« forrige - neste »

Frank V

Kjære LHM- venner! I skrivende stund er det høyst spesielle tider vi er inne i. Det påvirker og har påvirket vårt samfunn på nærmest alle plan. Arrangementer er vanskelige å planlegge, både på kort og lang sikt. Derfor kan vi foreløpig ikke sette noen dato for høstens LHM- treff, men håper selvsagt at det vil bli mulig å gjennomføre. Et eventuelt treff vil bli annonsert på de ulike klubbforum, samt på LHM- siden på Facebook, så følg med for å holde deg oppdatert.
'94 XM 2.0 injection Break Aut.

Frank V

#1
LHM Fellestreff 4.- 6. september 2020

Lenge så det ikke lovende ut, men blant annet takket være vår nasjonale dugnad kan vi igjen møtes i større grupper. Det finnes selvsagt viktigere ting i livet (knapt), men det betyr også at vårt tradisjonelle LHM Fellestreff kan arrangeres også i år. Vi er flere som har savnet å delta på bilrelaterte aktiviteter og treff denne våren og sommeren, så nå har du sjansen! Vi har satt sammen et program vi håper faller i smak, så håper vi ses!

Denne gangen er base for treffet Tangenodden Camping. Tangenodden tilbyr hytter i ulike prisklasser og standarder, i tillegg til muligheter for telt og campingvogn. Ankomst og start for treffet er fredag, hvor vi som vanlig griller på kvelden. På lørdag skal vi kjøre i kortesje fra Tangenodden og til Tingnes, som er startpunktet for utflukter på idylliske Helgøya. Kjøreturen fra Tangenodden til Tingnes, via Hamar, tar ca. èn time. På Tingnes parkerer vi bilene våre og en veteranbuss vil stå klar for å ta oss med på en guidet rundtur på Helgøya, noe som tar omtrent en times tid. Etter bussturen er det lunsj på Tinges Spiseri, som vil forberede et godt måltid til oss. Deretter kjører vi videre i kortesje mot Gjøvik, hvor vi parkerer i sentrum og avslutter turen med et søtt besøk hos Gjøvik sjokoladefabrikk. Når du har spist deg mest på deilig sjokolade går turen tilbake til Tangenodden, hvor vi på kvelden tradisjonen tro fyrer grillen. Søndag er alt over, og vi må vente et helt år før vi atter kan møtes til samme arrangement.

Program:

Fredag:
Treffet starter. Grillen er varm fra kl. 19.

Lørdag:
Kl. 11:00: Avreise fra Tangenodden Camping i kortesje.

Kl. 12:30: Avreise Tingnes i veteranbuss, vi kjører Helgøya rundt med guide. Dette har en beskjeden kostnad pr hode, alt etter antall deltakere.

Kl. 14:00: Lunsj på Tingnes Spiseri. Du kan velge mellom hjemmelaget hamburger (kr. 185 inkl. mineralvann) eller stekt laks (kr. 215 inkl. mineralvann). Til dessert vil vi få servert is- og sorbettallerken med lokale råvarer fra Braastad Gård (kr. 75 inkl. kaffe).

Kl. 16:00: Avreise i kortesje mot Gjøvik og sjokoladefabrikken. Estimert ankomst kl. 16:45. Det er ingen organisert omvisning her, men ta en titt på utvalget og handle med deg noe søtt og godt.

Retur til Tangenodden skjer etter eget ønske, alt ettersom når du er stappmett på sjokolade. På kvelden fra ca kl. 19 bør det meste være fordøyd, for da fyrer vi grillen igjen.

Søndag:
Avreise. Vi ses til et nytt treff om et år!

Grillmat og annen bespisning utenom lunsj lørdag, står du selv for.

Viktig informasjon:
Vanligvis har sanksjonene ved manglende påmelding til LHM- treff uteblitt og du har uansett vært velkommen. På grunn av Covid19 vil det i år være annerledes, og vi er nødt til å ha kontroll på nøyaktig antall deltakere og navn på disse. Denne gangen MÅ du derfor huske å melde deg på treffet på forhånd, slik at vi kan være i stand til å håndtere de pålagte smittevernrutinene. Påmelding er også nødvendig for å kunne gjennomføre veteranbussturen og lunsjbespisning på en god og oversiktlig måte. Det samme gjelder booking av overnatting; dette må skje i god tid og direkte til campingplassen. Gå inn på tangenodden.no og gjør din booking der.

Påmeldingsfrist settes til mandag 24. august. Det er helt nødvendig at du overholder denne fristen for å kunne delta på treffet. Meld deg derfor på allerede i dag om du vet at du skal delta, så er det ikke mer å tenke på! Påmelding skjer til Frank Vindsetmo på tlf. 90580695 eller e- post frank_vindsetmo@hotmail.com eller til Magnus Berg, tlf. 95868750 eller e- post magnuskberg@hotmail.com.

Vi gleder oss til treff, og håper at nettopp du kommer!
'94 XM 2.0 injection Break Aut.