LHM Fellestreff 23.- 25. august 2019

Startet av Frank V, lørdag 17 aug 2019 @ 14:09:35

« forrige - neste »

Frank V

Om en uke er det duket for årets LHM- treff, nr. 13 i rekken. Treffet holdes på Sørlandet Feriesenter ved Risør og går fra fredag 23. - søndag 25. august. Vi satser på å fyre opp grillen fredag ca kl. 19 og legger opp til sosialt samvær utover kvelden.

Lørdag er det duket for en kjøretur med innlagt stopp for museumsbesøk og lunsj. Det blir avreise fra feriesenteret kl. 11, hvor vi følger gamle sørlandske et stykke, tar en avstikker og besøker Næs Jernverksmuseum utenfor Tvedestrand. Jernverket var i drift fra 1665 til 1959, og er i dag det best bevarte av de gamle norske jernverkene. Kl. 12 vil vi få en omvisning på museet, og det er også et moidelljernbanetreff her denne dagen. Etter omvisningen vil det bli servert en lettere lunsj inkl. kaffe. Omvisning og lunsj koster kr. 150 pr. pers. Deretter leiter vi frem gamle sørlandske igjen og fortsetter kjøreturen som til slutt ender i Grimstad. I Grimstad er det NM- runde i rally denne dagen, med andre ord et yrende folkeliv og sikkert noen spennende biler å se på også. Det legges ikke opp til noe eget program i Grimstad, her kan man følge med på rallyet og/eller oppleve byen som man selv ønsker. Avreise tilbake til Risør etter eget ønske, følger man E18 tar returen ca. 46 minutter. Lørdag kveld ca kl. 19 blir det igjen grilling og sosialt samvær utover kvelden/natten. Merk at du holder grillmat og drikke selv.

Søndag er det tid for avskjed for denne gang og retur til de respektive hjem. Avreise etter eget ønske og/eller dagsform.

Bestilling av overnatting gjøres direkte til Sørlandet Feriesenter. Det er ca. 25 påmeldte til treffet, men det er selvsagt plass til fler. Alle etternølere oppfordres derfor til å hive seg rundt og bli med! Fint om du gir beskjed til undertegnede slik at vi har oversikt over antall påmeldte. Det gjelder også deg som allerede har bestemt deg for å delta, men som ennå ikke har gitt beskjed om dette.

Vel møtt!

www.sorlandet-ferisenter.no

www.jernverksmuseet.no
'94 XM 2.0 injection Break Aut.

dagfinn.nyborg@gmail.com

Hei. Har hørt at det er et mekkeverksted på Kløfta. Bor på Hamar og har kjørt 2CVen hjem fra Portugal. Er interessert i å kjøre dit og treffe dere når dere er der?

Max Wiggo

Sitat fra: dagfinn.nyborg@gmail.com på tirsdag 20 aug 2019 @ 16:12:39
Hei. Har hørt at det er et mekkeverksted på Kløfta. Bor på Hamar og har kjørt 2CVen hjem fra Portugal. Er interessert i å kjøre dit og treffe dere når dere er der?

Det er noen (blant andre formann Morten Ruud) i klubben som leier mekkelokale i privat regi på Kløfta. Klubben har ikke noe mekkelokale.
Max Wiggo Guldberg
1985 2CV6 Charleston
1975 Tempo Hercules
1977 Tempo Hercules