Grunnleggende kunnskap om 2CV

Startet av Ingeborg, fredag 19 mar 2010 @ 15:59:06

« forrige - neste »

Ingeborg

Hei

Jeg tenkte det kanskje var mulig å få en ny kategori (en sånn som er på forsiden, den man kommer til når man trykker på home) som er for helt basale tråder og helt basal informasjon. Det er ikke meningen at det skal være så mye diskusjon der, men at noen tråder med mye informasjon om veldig vanlige problemer kan være der.

Det er mange ting som helt ferske 2CV-eiere burde vite, alt fra hvor man skal skjekke for å finne ut at ramma ikke er rusten og/ eller knekt, hvordan man klargjør bilen for vintern/ våren, fargekoder for omlakkering og så videre.

Jeg er klar over at det vil være et ganske stort arbeid, men det er mange her på forumet som ikke alltid er like flinke til å holde seg til saken og om en nybegynner må begynne å lete i forumet for å finne informasjon og ender opp i koseprat/ krangling/ på viddene på veien så hjelper det ikke så mye. Dessuten vil det sikkert gjøre at man ikke ender opp med veldig mange tråder om det samme (fordi ferskinger på forumet ikke vet hvor de kan finne svarene på spørsmålene sine og dermed starter en ny tråd).

Kunne dette vært en god idé?
student og borteboer med 2cv6 Dolly 1986 r/h, overtatt v06

Morten

#1
Bra tanker, og vi jobber i kulissene med flere ting som toucher innom dette, både publisering av tekniske artikler på nett og en slags teknisk OBS (ofte besvarte spørsmål, også kjent som FAQ/frequently asked questions). Tør ikke komme med noen ferdigdato ennå, men jeg tar med innspillet ditt.

For øvrig har det ikke vært noe stort problem hittil med gjentatte spørsmål, sammenliknet med andre fora jeg kjenner.. Synes dere er flinke både til å søke og svare :)

EDIT: Jeg sletter resten av tråden da den raskt forsvant ned på et nivå som ikke hører hjemme på noe forum.

Jeg ser at det er et informasjonsbehov rundt pågående prosjekter. Vi i styret må prioritere våre arbeidsoppgaver, og jeg vil informere så fort jeg har noe konkret å informere om.
Mortën P H Ruud
'87 2CV6 Club
'83 2CV6 Special
'83 Acadiane
'71 Ami 8 Berline  (prosjekt)
'69 Dyane 6
'21 DS 7 Crossback E-Tense 4x4
(°\=/°)