Hovedmeny

Tregt forum

Startet av Olav, tirsdag 24 05 2011 @ 15:24:58

« forrige - neste »

Olav

Hei Forum.

Er det flere enn meg som opplever at Forum er tregt om dagen?

Hos meg virker det det i alle fall tregt på alle maskiner.
Ærbødigst,
Olav Strand

1983 2CV6 Special - Rouge Corsaire - "Tutten" - Kjøpt i  Mai 2008 - Rullende restaurering - Ferdig restaurert i Mai 2013
1986 2CV6 Special - Blanc Meje - "Bolla" - Originastandl - På veien i juni 2019

Morten

Kan ikke si jeg har merket så mye til det selv, men jeg skal sjekke serverlogger og sånn:)
Mortën P H Ruud
'87 2CV6 Club
'83 2CV6 Special
'83 Acadiane
'71 Ami 8 Berline  (prosjekt)
'69 Dyane 6
'21 DS 7 Crossback E-Tense 4x4
(°\=/°)

Otto

Ja det går tregere hos meg også. ???
1982 2CV6 Special beige colorado Jakop
2021 eC4 Feel Pack grå artense Firmabil

brochmann

Hei Forum

Hos meg går allting tregt, men det kan ha noe med hodet mitt  ;D å gjøre  ;). Ellers enig i at "Forum" kan gå "tregt".

mvh inge'n speedbruker her  ;)
1986, rød og hvit "Dolly" kjøpt jan.2001, rammeskift i -01, overtatt av datter i-06.1976, oransje og hvit "SPOT", kjøpt juni -05, omfattende rest. På veien nov.-07.1986, hvit Special "Gassen", kjøpt feb.-08; lettere omskapt til France3. På veien okt.-09.

Alx

Hei,

Jeg har ingen følelse av at det går treigt. (Dvs akkurat nå går det litt treigt for jeg sitter på et mobilt bredbånd, men ellers er det helt fint.)
hilsen Alexander

http://www.jenseg.net
2011 C4 1.6 e-Hdi EMG Exclusive
2008 Grand C4 Picasso 1,6 HDi EMG
1975 Ami Super Berline