Innloggingsproblemer.

Startet av Alx, mandag 31 07 2006 @ 15:37:48

« forrige - neste »

Alx

Hei,

Jeg vet ikke helt om dette er en feil i innloggingsscriptet eller om det skyldes at Firefox nettopp er oppdatert...  ???
Men problemet er det at "forbli innlogget"-funksjonen ikke funker for meg lenger. Jeg må logge meg inn hver eneste gang jeg er innom her. Er det noen som har noen erfaringer om dette og vet om feilen ligger i Firefox eller har på forumet?

hilsen Alexander

http://www.jenseg.net
2011 C4 1.6 e-Hdi EMG Exclusive
2008 Grand C4 Picasso 1,6 HDi EMG
1975 Ami Super Berline

Morten

Jeg skal sjekke litt, hvilken versjon av Firefox bruker du?

Forøvrig har jeg ikke noe problem med innloggingen selv. Når oppstod problemet? (Jeg la inn en minor patch i går)
Mortën P H Ruud
'87 2CV6 Club
'83 2CV6 Special
'83 Acadiane
'71 Ami 8 Berline  (prosjekt)
'69 Dyane 6
'21 DS 7 Crossback E-Tense 4x4
(°\=/°)

Alx

Jeg bruker den helt nyeste Firefoxen, 1.5.0.5 (og winXP).
Problemet startet nok i går eller muligens lørdag.
hilsen Alexander

http://www.jenseg.net
2011 C4 1.6 e-Hdi EMG Exclusive
2008 Grand C4 Picasso 1,6 HDi EMG
1975 Ami Super Berline

Alx

Det er nok en liten bug et eller annet sted. Men kanskje vanskelig å si hvor.
Når jeg går inn på forumet ser det ut som at jeg ikke er logget på, men dersom jeg klikker på "Home"/"Hovedside"-knappen, så er jeg plutselig logget på uten å taste passord eller noe.
hilsen Alexander

http://www.jenseg.net
2011 C4 1.6 e-Hdi EMG Exclusive
2008 Grand C4 Picasso 1,6 HDi EMG
1975 Ami Super Berline

Morten

Høres litt ut som sessions/cookie-håndteringa til firefox, skal se hva jeg finner ut i den retningen. Fungerer det riktig med Opera eller IE på maskinen din?
Mortën P H Ruud
'87 2CV6 Club
'83 2CV6 Special
'83 Acadiane
'71 Ami 8 Berline  (prosjekt)
'69 Dyane 6
'21 DS 7 Crossback E-Tense 4x4
(°\=/°)

Alx

Sitat fra: Morten P Ruud på mandag 31 07 2006 @ 21:56:31
Høres litt ut som sessions/cookie-håndteringa til firefox, skal se hva jeg finner ut i den retningen. Fungerer det riktig med Opera eller IE på maskinen din?

Jepp, det kan virke som at det har skjedd noe med Firefox i den siste oppdateringen derfra. Det funker fint i IE.
hilsen Alexander

http://www.jenseg.net
2011 C4 1.6 e-Hdi EMG Exclusive
2008 Grand C4 Picasso 1,6 HDi EMG
1975 Ami Super Berline

EirikJ

Jeg har merket at funksjonen "show unread posts since last visit" ikke virker lengre. Merket det første gang i går, samtidig som denne tråden ble startet. Jeg bruker IE.
Noen andre som har merket det samme, eller kan jeg ha noe tull hos meg?
Citroënnlig hilsen Eirik

Morten

Hvordan merker du at det ikke virker lengre? Får du ikke opp noen poster, eller viser den poster du allerede har lest?

Hjelper det å slette cookies fra nettleseren?
Mortën P H Ruud
'87 2CV6 Club
'83 2CV6 Special
'83 Acadiane
'71 Ami 8 Berline  (prosjekt)
'69 Dyane 6
'21 DS 7 Crossback E-Tense 4x4
(°\=/°)

EirikJ

#8
Får ikke opp noen nye poster med den funksjonen, selv om det er nye poster i forumet.
Ikke et stort problem, men det var jo en grei funksjon å bruke....

Skal prøve en annen pc litt senere og se om det virker da. Noen skriv noe ;D
Citroënnlig hilsen Eirik

burine

Jeg bruker firefox og "show unread posts since last visit" virker ikke her.
Og jeg vet at det er flere nye innlegg siden jeg var her inne sist.
Nå kan ikke jeg si når problemet oppsto for jeg er ikke her så ofte. ::)
Britt-Unni

EirikJ

Nå virker plutselig "show unread posts since last visit" igjen :)
Citroënnlig hilsen Eirik