2CV > Deler selges

2 2CV rammer selges

(1/1)

Atle Odd Hovden:
2  stk  2cv rammer selges;

En original reservedel; 2 cv ramme i ubrukt, uregistrert og strøken stand selges. Classicparts selger originale rammer for kr 12.750, men er dette originale citroendeler? Denne selgesderfor hb over 12500. For den ultimate restaureringen!

Har dessuten en 1973 ramme som er rustsveiset. Ser ut til å være i god stand; selges kr 5000. Norskregistrert og vrakpant

Har forresten kjøpt en cmpingvognramme, og vil bruke den for å bygge en campingvogn av en 2 cv jeg har. Den må breddes. Tenkte å snu den, slik at det blir kjøkken på baksiden, under et breddet panser og skjermer. Tøfft eller?

Otto:
Nyproduserte rammer er ofte galvaniserte og ofte produsert på originalt Citroen-vektøy i Argentina. (som den jeg har og som passet perfekt til alle delene fra 1982)

Atle Odd Hovden:
Hei igjen Otto.

Det er jo flere som lager rammer, bla Burton. Jeg har byttet til ny Burtonramme på den bilen jeg skal bygge om til Sahara.

Den ubrukte ramma jeg skal selge er lakkert. Men det er altså en original Citroen del, og med det omfanget av bruk våre gamle 2cv biler får, er lakk fullverdig.

Classicparts selger lakkerte "originalrammer" for kr 12.750. Jeg har lagt min ut for salg for bud over kr 12.500, og mener at det er et bedre tilbud enn Classic Parts.
Får jeg ikke denne prisen beholder jeg den.

movikong:
PM sendt.

hwibye:
tar jeg ikke feil selger Citroen spesialisten i Danmark meget rimelige (5500 kr ?)  og bra rammer. Hentes den selv slipper man den dyre frakten. Men i disse hysteriske Coronatider er det kanskje problematisk.  Momsen kan man få igjen på grensen, og man slipper trolig å betale moms da totalkostaden er under kr 6000 om jeg ikke tar helt feil. Men kostnsbildet kan ha endret seg da dette var for 3 år siden

 

Navigering

[0] Oversikt

Skift til full visning