2CV > 2CV selges

2CV6 75-model selges

(1/1)

torvest:
Jeg har i mange år hatt en 75-model 2CV6 stående i garasjen og planen har vært å få den på veien, men nå tror jeg at jeg må innse at noen andre skal få den æren.
Bilen har stått lagret inne og tørt siden den ble avskiltet tidlig på 2000-tallet.
Den er komplett, alt av litverk er på plass, det er ny topp (calesje), nytt eksosanlegg og motoren ble byttet ikke så lang tid før den ble satt bort.
Den trenger selvfølgelig litt "kjerlig omtanke" etter å ha stått i ro så mange år og det er rust i innerskjermene bak og gulvet forran må også gåes over.

Jeg håper en 2CV-entusiast tar vare på bilen videre og får den ut på veien igjen, så derfor legger jeg den ut her før den havner på finn.no.
Ta kontakt og gi meg et fornuftig bud på bilen.

torvest:
Bilen ble solgt noen minutter etter at den ble lagt ut på finn.no i går ettermiddag - utrolig stor interesse.

insanefish:
Kan jeg være så frekk å spørre hva den gikk for?

torvest:
Ettersom jeg ikke fikk noen som helst tilbakemelding/kommentar på dette forumet ble det jo en "gjettelek" for min del og jeg la den ut for 15.000,-.

Sambalbij:
Kjøpte den nesten for en par uken siden for 17000 ( la på finn for 25000) men etter jeg fikk ekstra bilder takket jeg neg. Han selger nektet å sende bilder av selve rammen... Jeg er flink til å sveise men å bytte innerskjermen gulv plus dorken alt på begge siden og mest sannsynlig også rammen blir litt for stor jobb på en bil for denne prisen.
Lykke til den som har kjøpt den.

Navigering

[0] Oversikt

Skift til full visning