Hovedmeny

Nyeste innlegg

#1
Ut på tur / Sv: sørlandstreff 2024
Siste innlegg av Morten - I går kl. 20:11:40
Jeg vet du har stått på voldsomt for å få til et treff i år, Henry, men det er ikke så enkelt når treffstedene ikke spiller på lag. Vi kommer sterkere tilbake neste år, takk for jobben du har gjort med å prøve å få på plass et treff!
#2
Ut på tur / sørlandstreff 2024
Siste innlegg av henrysyrdahl sør - I går kl. 20:00:03
 jeg beklager at det blir ikke noe treff i år, jeg hadde 2 overnatt plasser , begger på hove ,tromøy. men den ene ,hove leie var opptatt uke 33, og hove camping, raet camping , tok alt for langt tid å besvare meg , selv om jeg sa tydlig at vi måtte har tilgang til å har våre biler nede og på camping plassen ( tenkte på de som sove i bilen sin og de som har camping vogn /  bobil ) de hadde mange hytte men nå vi ikke fikk lov å kjøre der sa jeg nei takk.
    men.... neste år kan vi kanskje har sørlands treff og t.o.m. pinse treff på hove leie. masse plass til bo bil telt og uendlig mange overnatting innom hus.  takk for meg .
#3
Mekkekroken / Sv: rammebytting
Siste innlegg av Aeb - fredag 19 jul 2024 @ 12:13:49
Tusen takk! Da skal prøve å overbevise Veivesenet  ;D
#4
Mekkekroken / Sv: rammebytting
Siste innlegg av Otto - tirsdag 16 jul 2024 @ 12:36:18
Bilder:
#5
Mekkekroken / Sv: rammebytting
Siste innlegg av Aeb - mandag 15 jul 2024 @ 12:48:17
Aha! Fyren på Vegvesenet i Bergen sa at det måtte være på høyre side i motorrommet. Har du mulighet til å sende noe bildebevis av stempling og/eller vognkort vi kan vise dem?
#6
Deler kjøpes / Hengerfeste til 2cv
Siste innlegg av Balder - søndag 07 jul 2024 @ 15:10:02
Hei.
Er det noen som har et tilhengerfeste til salgs
#7
Mekkekroken / Sv: rammebytting
Siste innlegg av Otto - fredag 05 jul 2024 @ 18:31:06
Hei
Komtrollstasjonen (Lilleh.) preget inn rammenummeret foran på rammevangen under motorfestene. Står i vognkortet. Fikk ikke plass til maskinen selv om vi tok av skjermen. Dette tok kontrolløren på sparket.
#8
Mekkekroken / Sv: rammebytting
Siste innlegg av Aeb - fredag 05 jul 2024 @ 16:09:17
Hei!
Et par kjappe spørsmål til dere som har byttet ramme med hell!
Vi skal bytte ramme på Dolly hos Thomas på Klepp nå på sensommeren. Han står for ny ramme. Vi bor i Bergen og har vært hos Veivesenet her og fått forskjellige deler plombert. Men fyren på veivesenet mente plutselig at det ville være vanskelig å få plass nedi motorrommet til stemplingsmaskinen for å prege nytt nummer. Hvordan gikk det for dere? Vi demonterte litt skjermer og sånt for å vise han at man kom til nedi, men han var fortsatt litt skeptisk. Det ser ut til at det går lettest rett foran passasjersetet, iallefall hvis vi løsner stangen som er koblet mot det forhjulet(styrestang?). Noen med erfaringer? Eller som tenker det er problematisk å løsne den stangen?
#9
Deler kjøpes / Kjølevifte ønskes kjøpt
Siste innlegg av Otto - lørdag 29 jun 2024 @ 21:27:18
Trenger ny kjølevifte eller evt bare navet. (Classicparts har feriestengt)
#10
Mekkekroken AKUTT!! / Sv: Ingen start
Siste innlegg av jonaf - torsdag 06 jun 2024 @ 09:01:44
Kople en prøvelampe på ledningen som kommer fra stiftene og kjør på starteren. Lampen skal blinke. Hvis bilen har stått med tenningen på uten motoren i gang, kan coilen ha blitt skadet. Prøv med en annen coil, denne er et svakt punkt på 2CV. En coil i reserve er det uansett lurt å ha med.