Hovedmeny

Presentasjonstråden

Startet av Morten, tirsdag 09 mai 2006 @ 09:10:27

« forrige - neste »

Morten

Det er hyggelig å se at antallet brukere stiger jevnt og trutt, og jeg tenkte at det kunne være hyggelig med en liten presentasjon.
For oversiktelighetens skyld tror jeg det er lurt å prøve å holde seg til temaet i denne tråden, og eventuelt lage nye tråder hvis man føler for å svare/prate om et tema.

Begynner med meg selv:
27 år fra Oslo, har en rød '87 2cv6 Club sammen med faren min. Kjøpte bilen i januar '05, og dette er den første 2cven vi har hatt (og kjørt, for mitt vedkommende). Er vel ikke heeelt sikker på at det blir den siste ;-)EDIT: La til årsmodell.
Mortën P H Ruud
'87 2CV6 Club
'83 2CV6 Special
'83 Acadiane
'71 Ami 8 Berline  (prosjekt)
'69 Dyane 6
'21 DS 7 Crossback E-Tense 4x4
(°\=/°)

André

Fint tiltak  :D

Jeg er 39 år fra Bergen og har en 84 mod 2CV6 Spécial
Jeg kjøpte bilen for to år siden og har ingen planer om å skille meg av med den

   
mvh André....kjører 2CV i Bergen

Jan Erik Johansen

Ja, ser ut til at aktiviteten stiger jamt og trutt på forumet, det er bra.  Jeg er 43, har ikke hatt 2CV på en stund og har ingen planer om å skaffe noen heller (økonomi). Kjører dog en berlingo. Sitter i styret som kasserer og medlemsregisterfører og har vel vært i styret en del år nå, lengst fartstid blant det nåværende styret.  Har vært veldig aktiv på treff og møter, er veldig lite tilstede på dette nå, da jobb og private forpliktelser tar det meste om ikke alt av tiden. Håper å komme sterkere tilbake på sikt selvfølgelig ;D

:) Janse

burine

Ja, nå har jeg vært her inne en måneds tid eller så.
Ikke så veldig aktiv, men liker 2cv fordi den har personlighet.
Jeg er en "dame/jente" på 46 år og har 2 voksne barn og en bedlingtonterrier på 5 år.
Har som motto "før eller senere går drømmer i oppfyllelse.

Ser forøvrig at det er veldig få presentasjoner her inne.

Mvh Britt-Unni :)
Britt-Unni

Poirot

Foprumet er aktivt, men denne "presentasjons-tråden" bør kanskje promoteres litt bedre...?

Sjøl er jeg 52 år, har ei datter på 27 og mange biler...  Bl.a. 2CVer fra -53, -59, -65, -74 og -83 (pluss noen "prosjekter" til), AZU/AK fra -60, -68, -75 og -77.
Var leder for Østfold 2CV-klubb inntill årsmøtet nå i desember.
Er 2CV-fan først og fremst av 2 årsaker; Bilens teknikk og miljøet!  Bilen er den mest intelligente konstruksjonen jeg veit om (og jeg veit om mange biler...), med sin uovertrufne kombinasjon av robusthet, framkommelighet, pålitelighet, komfort, kjøreegenskaper, økonomi OG PERSONLIGHET!  At den samtidig er lett å skru på, er en ekstra bonus.  Dessuten liker jeg 2CV-MILJØET!  Spesielt sørover i Europa....  En herlig gammal-hippie-feeling, hyggelige folk, uten prestasjonsangst og styling-nevroser.
Jeg elsker lange og utfordrende reiser, og - ihvertfall for en med noe begrensa økonomi - finnes det noen mer egna bil for slikt enn en 2CV?

Bilde av en bil eller tre kommer.  Hvis jeg får det til...  MYE lettere å skru 2CV enn å mekke data ;-)
Bedre med 2CV enn bare èn!

brochmann

Hei "Forum".
Jeg er født i 1952. Har vært (og er) gift med samme dame i mer enn 25 år. Jeg bor på Bekkestua i Bærum. Jeg har en datter og en sønn. Jeg er lektor, underviser på en skole i "bygden", har undervist i høgskole i 6-8 år.

2Cv er for meg nostalgi (kjørte NY 2CV i 1976, årets modell), budsjett( bil nummer to og tre) og kjøreglede. Da har jeg ikke nevnt alle begeistrede blikk som sendes i bilens retning. Dette er ekte glede. Jeg kom tilbake til 2Cv i 2001 ved kjøp av Dolly(rød og hvit, 1986) som trengte intensiv behandling før hun kunne kjøre lenger. Jeg meldte meg da inn i klubben, har ikke angret èn dag. Jeg trives i 2CVmiljøet, og nå som jeg ikke MÅ skru bil av ulike årsaker, så skrur jeg av glede (bare i plussgrader).

Dolly er overtatt av datter, jeg har fått skilt på 1976 SPOT, oransje og hvit. Har per vår 2008 kjøpt en 1986, hvit Special som sønnen kan få, om han vil ha. Speciale'n er et framtidsprosjekt som vil kreve "noe" innsats.

Jeg gleder meg over Forum som synes å være en plass for meg som både liker å prate, liker å treffes i festlig lag og å skru 2CV.

Inge Brochmann
1986, rød og hvit "Dolly" kjøpt jan.2001, rammeskift i -01, overtatt av datter i-06.1976, oransje og hvit "SPOT", kjøpt juni -05, omfattende rest. På veien nov.-07.1986, hvit Special "Gassen", kjøpt feb.-08; lettere omskapt til France3. På veien okt.-09.

André

Sitatliker å treffes i festlig lag og å skru 2CV

i så henseende misunner jeg dere østpå......her i Bergen og vestlandet finnes det over hode ikke noe  2CV miljø...

Eneste redningen her er DS miljøet...veldig hyggelige folk+fine biler  ;)
mvh André....kjører 2CV i Bergen

brochmann

Hei Andrè.
I "trengsels tid", tar man "vad djevelen serverer". Om du ser nøye, finner du "fandens finertupp" i rusten.
inge'n avsender
1986, rød og hvit "Dolly" kjøpt jan.2001, rammeskift i -01, overtatt av datter i-06.1976, oransje og hvit "SPOT", kjøpt juni -05, omfattende rest. På veien nov.-07.1986, hvit Special "Gassen", kjøpt feb.-08; lettere omskapt til France3. På veien okt.-09.

André

SitatOm du ser nøye, finner du "fandens finertupp" i rusten

Joda...ser fingertuppen!

jeg må få gratulere deg med en fantastisk fin bil....Spot er ikke dagligdags.....så to fine i Borlänge....
mvh André....kjører 2CV i Bergen

EirikJ

UUMMMHHH!!!.....gode herr Brochmann....mener du å trekke en paralell mellom DS og fanden??!!

Hilsen meg, ivrig 2CV og DS-fyr
Citroënnlig hilsen Eirik

brochmann

Gode ErikJ
Fanden, hører ikke Citroën til. Andre kjøretøyer monne ha besøke av omtalte herremann. PostScript'et "D.S." er IKKE en bilmodell.
Post Scriptum; ingum brochmanum
1986, rød og hvit "Dolly" kjøpt jan.2001, rammeskift i -01, overtatt av datter i-06.1976, oransje og hvit "SPOT", kjøpt juni -05, omfattende rest. På veien nov.-07.1986, hvit Special "Gassen", kjøpt feb.-08; lettere omskapt til France3. På veien okt.-09.

EirikJ

 ;)

Men nå spammet jeg presentasjonstråden...sorry.
Citroënnlig hilsen Eirik

Otto

Hei alle sammen!

Jeg født i 1951 (sunnmøring), grafisk designer fra Kunsthåndverkskolen i Bergen. Har jobbet med grafisk design og reklame i Bergen og Lillehammer, eget firma fra 1985. Gift og har 3 sønner. Kona er kunsthåndverker.

Interessen for Citroen er fra ungdomskoletiden da jeg skrev til Citroenforhandleren i Ålesund og fikk tilsendt brosjyrer. Min første bil kunne blitt en 2CV. Så på nye utstilt hos forhandler på Lillehammer. Det ble Renault 4. 2 år senere var jeg millimeter fra å kjøpe en nesten ny knallgul AK. Det ble en GS. Deretter Visa og BX. Så burde det blitt Xantia, men jeg kjørte Chrysler i 10 år. Nå har jeg en 6 år gammel C5 og i februar fikk jeg papirer på 2CV 1982-mod Special. Denne skal jeg bruke minst 4 år på å restaurere.

Jeg har fått masse gode råd og tips på forumet. Etterhvert håper jeg å kunne delta på treff og møter. Turene til Blsaafarveverket høres fine ut.

På Lillehammer kjenner/vet jeg om flere som har 2CV og ser stadig 2CV-er ute på tur. Det skal dessuten være en del gamle biler lagret rundt om på "låver".
1982 2CV6 Special beige colorado Jakop
2021 eC4 Feel Pack grå artense Firmabil

Thomas

Hei.

Hallo forum.

Jeg er Thomas, fra Oslo, Bøler, har 2 gutter, en på 1og et halvt år (Linus) og en på 12 år (Markus), og selvfølgelig en meget tålmodig kone (Mona).

Kjøpte vår 2cv høsten 2002, en blå og fin 2cv 85 mod, i god stand, bytter kun olje og filter og har en service på den om høsten, før vi setter den i garasje over vinteren.
Vi har en blomsterkasse bak, og vi følger sesongene, nå er det påskeliljer i kassa.
12 åringen var litt skeptisk, til bilen (flau), men dette gikk over etter at alle kameratene mente at dette var den mest, syyykt kuuule, bilen de hadde sett.
2cv`n har vært lånt ut til bryllup og fest, men i vårt eget bryllup fikk vi ikke liv i den. Stiften var kaputt, dette skjedde selvfølgelig fredag etter 16.00, det var toppen av nedtur :'(
Jeg er ikke hyperaktiv i klubben, men synes det er utolig artig å være med på en tur eller et treff, dersom tiden tillater det, forumet er også en utømmelig kilde til inspirasjon. STOR TAKK til de som svarer på spørsmål og deler av kunnskap.  :D
Vi prøver å komme oss til Danmark i pinsen.
Til Otto: turen til Blaafargeverket kan anbefales, der er det flott.

Hilsen
Thomas med familie
Opel Corsa, Konebil
2cv, MIN BIL :)

Il Dogi

Salut!

Steffen her! 23 år fra Son. Til daglig siviløkonomstudent på BI, men nå er det sommer og ferie.
Ingen 2CV selv, men skal få liv i tantes gamle øyensten i løpet av sommeren. Den har stått lagret siden 2003
og trenger litt fiks. Tar det tekniske først...
Selv har jeg en svær flåte av en Mercedes, men er generelt interessert i klassiske biler. Så lenge det er europeisk ;D

Husker godt mange turer da jeg var liten i 2CV´en, en genial bil!!
Planen er derfor at skal jeg pusse den opp i all hemmelighet og i det minste ha den kjørbar til
tante kommer på ferie til norge i august.

Interessene mine er (såklart) gamle biler og båter, design og naturlig nok økonomi og ledelse.
Er dessuten lidenskapelig hobbykokk og sommelier...
Steffen

´85 MB 500 SE
Pusser opp tantes forkomne ´84 2CV