Hvor skal vi i 2015?

Startet av Morten, onsdag 05 jan 2011 @ 15:56:35

« forrige - neste »

Morten

I sommer skal landenes representanter stemme over hvor verdenstreffet skal holdes i 2015.
Så langt har jeg bare greid å finne én kandidat: Den ganske anonyme siden til Slovakia (?) på http://www.2cvworldmeeting.com

Det er vel lite trolig at Finland orker å prøve igjen, Polen har jo også tapt to ganger og ser ikke ut til å signalisere sitt kandidatur.
Noen som har kontakter internasjonalt og vet om det er andre som har tenkt å prøve seg?
Mortën P H Ruud
'87 2CV6 Club
'83 2CV6 Special
'83 Acadiane
'71 Ami 8 Berline  (prosjekt)
'69 Dyane 6
'21 DS 7 Crossback E-Tense 4x4
(°\=/°)

EirikJ

#1
I år (2011) er det Frankrike, i 2013 Spania, så hvor går ferden i 2015?

Har lest rykter om at Slovenia og Holland er kandidater! Og i den sammenheng, så tenkte jeg på hvordan stemmingen foregår? Er det ikke noe med at en representant for hvert land gir en stemme? I så fall, kanskje vi skulle hatt en avstemming "i Norge" før den stemmen ble avgitt?

Av Holland og Slovenia så stemmer jeg på Slovenia. Det er jo lengre dit, og jeg har ikke vært der før. To gode argumenter. Dessuten er det lengre SØR, og kanskj varmere, noe som er et KJEMPEgodt argument.

Om det er avstemming i år på dette, hadde det vært greit å luftet spørsmålet her på berget blant folket før stemmen bli avgitt?

Edit: Forresten, her er nettsiden til Slovenia:http://www.2cv2015.com/index.html
Citroënnlig hilsen Eirik

Poirot

Toft av Slovenia aa eventuelt ville arrangere det igjen!  Er jo ikke SAA lenge siden sist ;-)
Ellers ville jeg tro Tyskland ikke helt har mista lysta?  Finnene vil kanskje ikke med det forste, siden de IKKE fikk treffet det aaret de VILLE ha det (2013)...?
Men Slovenia arrangerte et GLIMRENDE treff i -95 (spesielt husker vi dusj-fasilitetene :o), og Eendendam i -97 glemmer vi vel heller ikke saa lett!  (Og det gjoer neppe arrangoerene - eller naboene! - heller  ::))
Ellers kunne vel Polen melde seg paa som arrangoer? Eller Sveits.  DE har ikke arrangert paa leeenge!
Tror vi maa vente til slutten av juli med aa finne ut akkurat hvem som prover seg for 2015!
Bedre med 2CV enn bare èn!

Morten

Slår sammen to tråder om samme tema, jeg :)

Slovenia var på offensiven på ACI-møtet i Paris forrige helg. Nederland var også representert på møtet, men de nevnte ingenting om verdenstreffplaner.

For å si noen ord om hvordan lokaliteten blir avgjort: På en av de første kveldene under verdenstreffet settes det av tid til at alle kandidatene for verdenstreffet 4 år etter skal få presentert seg og sine planer. Så kjøres det intens valgkamp i noen dager, med stands og klovner og klistremerker til unga.
På fredag eller lørdag pleier det så å være et møte hvor representanter/klubbledere fra hvert land er tilstede. Her foregår det en avstemnig hvor treffstedet velges. Resultatet presenteres fra scenen om kvelden.

I og med at vi har to klubber i Norge pleier det å være en representant fra hver klubb, gjerne formennene. For min del har jeg ingenting imot å stille med mer eller mindre bundet mandat, og tidligere har vi løst dette ved en uformell diskusjon rundt leirbålet i løpet av treffet. Det kan være litt vrient å gjennomføre noe slikt i forkant, f.eks på forumet, fordi det ikke alltid er slik at kandidatene presenteres før treffet er i gang. Hvem visste vel om Spania 2013 før vi dro til Tsjekkia, liksom?
Mortën P H Ruud
'87 2CV6 Club
'83 2CV6 Special
'83 Acadiane
'71 Ami 8 Berline  (prosjekt)
'69 Dyane 6
'21 DS 7 Crossback E-Tense 4x4
(°\=/°)

Poirot

Enig i at det blir vanskelig aa vaere altfor demokratisk her... :P 
Men aa ta en prat om baade verdenstreff generelt OG potensielle land vi gjerne vil dra til, paa et klubbmoete i forkant av aarets verdenstreff, syns jeg er en god ide!
Men ellers er det vel demokratisk nok det vi har pleid aa gjoere; aa samle nordmenna og prate om hvilket av soekerlanda VI aller helst vil skal vinne - og saa stemmer "delegatene" deretter :angel:
(Og det fine med at vi er TO klubber, er jo at dersom det ikke er helt enstemmig enighet, kan vi jo i det minste halvgardere! ;D)
Men Slovenia er uansett intet daarlig valg - verken for et verdenstreff eller for en ferietur!!
Bedre med 2CV enn bare èn!

Morten

Siste nytt er at Polen ikke har gitt opp, og melder seg nok en gang på som kandidater til å holde verdenstreff. Det gleder meg at så mange er dedikert til dette, det lover godt for framtiden :)
Mortën P H Ruud
'87 2CV6 Club
'83 2CV6 Special
'83 Acadiane
'71 Ami 8 Berline  (prosjekt)
'69 Dyane 6
'21 DS 7 Crossback E-Tense 4x4
(°\=/°)